Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
Zoeken binnen deze website

Activiteiten

Foto: Jet Vos
'In de zijspan van Wheels 4 Freedom mee motorrijden'
Foto: Jet Vos 'In de zijspan van Wheels 4 Freedom mee motorrijden'

Bedankt voor de mooiste dag van het jaar!

Zaterdag 17 Juni 2023 werd de zesde jaarlijkse kindermiddag voor meervoudig gehandicapte kinderen uit de regio Alkmaar en hun familie georganiseerd bij camping Boekel in Akersloot. Voor de meeste van deze gezinnen is het vaak niet mogelijk om een onbezorgde dag te hebben met het hele gezin, vanwege de grote zorgbehoefte van het kind met een beperking. Op de kindermiddag staat het belang van interactie voorop: onbezorgd spelen met elkaar en een gezellig samenzijn met het hele gezin.

Gérard en Joke Swart van Camping de Boekel stelden hun terrein weer beschikbaar en er waren veel enthousiaste vrijwilligers om het speelspektakel op te bouwen, om de activiteiten te bemensen, om de verkeersregelaar te zijn en om iedereen te voorzien van lekkers en drinken en natuurlijk van voldoende schaduw op deze zonovergoten zaterdag.

Om 12 uur waren alle activiteiten opgebouwd, de luchtkussens opgeblazen, de suikerspin aangezet, de draaimolen in de startblokken, de ringen en ballen gereed om te gooien, de ballonnen om opgeblazen te worden, de paarden van Dupla huifbedrijden klaar op het land, DJ Martin achter de knoppen en het terras en de bar gereed. Vrijwilligers van de organisatie en van Showhero waren er klaar voor, het feest kon beginnen. En, het werd een feest met onder andere poffertjes, ijsjes, eendjes vangen, de malle stomer (houten trein), motorrijden met Wheels for Freedom, schminken, Simon de ballonartiest en kennismaken met uilen. Zoveel blije kindergezichten bij elkaar! Om 16.00 uur kon iedereen voldaan naar huis, nieuwe contacten waren gelegd en ervaringen gedeeld. Met dank aan de organisatoren, vrijwilligers, sponsoren en donateurs. We hopen volgend jaar weer op jullie te kunnen rekenen! 


21 juni 2023
Activiteit

Willem de Haas

Zij steunen de Stichting Vrienden van De Vijfhoek - Word ook donateur!
Junior Kamer Alkmaar
De Boekel
St. Radboud School
Kinderfonds Van Dusseldorp
GP Groot
Lidl
Madurodam
NRC Lezersfonds
SQR
Lost Boys
DiFiorentina
Aktie68
NutsOhra
Theo van Velzen
Junior Kamer Heerhugowaard
Weijdehoeve
Stichting Witte Bedjes
OBS De Zuidwester
Politiebond
Stichting Dolfinn
Rabobank
Inner Wheel Nederland
Netweters
Van Leersum van der Ploeg
TdH [strategy + creation]
Feelgood Festival
HighLow Rangers
Keer op Keer
Holland & Barrett
Pinoccio
Steven Terol Boomverzorging
Lions
Prowin
Sof Surfaces
het Gehandicapte Kind
Iwan Bronkhorst
Rotary International