Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
Zoeken binnen deze website

Activiteiten

De mooiste dag van het jaar!

Het was weer zover, na 2 coronajaren overgeslagen te hebben, was het weer tijd voor de Vijfhoek Kindermiddag op de Boekel in Akersloot. Door het organiserend comité is maanden gewerkt aan de voorbereidingen. Gérard en Joke Swart van Camping de Boekel stelden hun terrein weer beschikbaar en er waren veel enthousiaste vrijwilligers die wel een bijdrage wilden leveren op allerlei manieren. Om het speelspektakel op te bouwen, om de activiteiten te bemensen, om de verkeersregelaar te zijn en om iedereen te voorzien van lekkers en drinken en natuurlijk van voldoende schaduw op deze zonovergoten zaterdag. Parasols en partytenten werden aangesleept en de zonnebrand werd ingekocht.

Kinderen met een beperking, hun broertjes en zusjes en hun ouders waren welkom op deze prachtige zaterdagmiddag 18 juni. Het zou prachtig weer worden en dat werd en bleef het ook! Om 12 uur waren alle activiteiten opgebouwd, de luchtkussens opgeblazen, de suikerspin aangezet, de draaimolen in de startblokken, de ringen gereed om te gooien, de ballonnen om opgeblazen te worden, de paarden van Dupla huifbedrijden klaar op het land, DJ Bodhi achter de knoppen en het terras en de bar gereed. Vrijwilligers van de kindermiddag en vrijwilligers van Showhero waren er klaar voor, het feest kon beginnen.

En, het werd een feest! Zoveel blije kindergezichten bij elkaar, het kan niet anders, als de kindermiddag kan weer een succes worden genoemd. Iedereen heeft genoten, kinderen, ouders, broertjes en zusjes, vrijwilligers en zelfs de campinggasten.

Deze middag kon alleen gerealiseerd worden door zoveel enthousiaste vrijwilligers, maar natuurlijk ook door zoveel gulle sponsors, te weten: Verf.nl, Bakkerij Hoetjes, West Trading, Theonie Water, De Fruitloods, Slagerij Snel, Profmatch, GP Groot, Theo van Velzen, Stichting Dolfinn, TG Lining, Betoncentrale, Multi Parasol, Rob Glorie Timmerwerken, Kaptein Kaas, Frenche Schilders, Nostalgisch Vermaak en Stichting Vrienden van de Vijfhoek. Beste sponsors, ongelooflijk bedankt en we hopen volgend jaar weer op jullie te kunnen rekenen!

 
Activiteit
Zij steunen de Stichting Vrienden van De Vijfhoek - Word ook donateur!
Inner Wheel Nederland
De Boekel
Lost Boys
TdH [strategy + creation]
Feelgood Festival
Aktie68
Lions
Prowin
Weijdehoeve
Keer op Keer
Netweters
Van Leersum van der Ploeg
NRC Lezersfonds
het Gehandicapte Kind
Theo van Velzen
Politiebond
NutsOhra
Junior Kamer Alkmaar
Junior Kamer Heerhugowaard
St. Radboud School
Iwan Bronkhorst
Stichting Dolfinn
Sof Surfaces
Steven Terol Boomverzorging
OBS De Zuidwester
Pinoccio
Rotary International
Stichting Witte Bedjes
HighLow Rangers
SQR
GP Groot
Lidl
Madurodam
DiFiorentina
Kinderfonds Van Dusseldorp
Holland & Barrett
Rabobank