Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
Zoeken binnen deze website

Activiteiten

Een kindermiddag vol voldoening!

Zaterdagmiddag 29 juni 2019 organiseerden Diana Bos en Renate Bowra, in samenwerking met Showhero en de Stichting Vrienden van de Vijfhoek, weer een geslaagde middag voor ruim 60 kinderen met een beperking en hun familie uit de hele regio Alkmaar. Het was bloedheet, maar er waren voldoende schaduwplekken, gekoeld fruit, heerlijke ijsjes en liters water. Met veel attracties, goede zorgvoorzieningen en optredens van de Reigersband, DJ Bodhi en jonge solisten werd het een feest waar ieder kind gewoon zichzelf kon zijn. Er was veel onderling contact tussen ouders, verzorgers en ook de aanwezige sponsoren. Dat is een van de fijne kanten van het feest.

Mede dankzij het mooie weer, de vele vrijwilligers en de prachtige locatie (Camping De Boekel) konden de families zich vermaken met de vele springkussens, draaimolen, de snoezelbus, eendjes vangen, spelletjes, knutselen, Simon Ballon, ballen en ringen gooien, fijne prijsjes, een lekkere suikerspin, een rondje met een treintje of heerlijk rondgaan in de zweefmolen. Ook was stichting Dupla aanwezig om de kinderen een heerlijk ontspannen rit te bieden op het comfortabele huifbed. De brandweerauto trok uiteraard de nodige aandacht van jong en oud. Na afloop gingen de gezinnen om 17.00 uur huiswaarts, met voor ieder kind een gevulde goodiebag. Het terrein was door vereende krachten binnen 3 kwartier weer leeg...

De organisatie bedankt alle sponsoren én vrijwilligers voor hun support! De sponsoren zijn: Glorie Timmerwerken, De Badkamerman, Connexxion, GP Groot, Theo van Velzen , Bouwbedrijf Tervoort Egmond, Kaptein Kaas, Mekan, Babytalk, Stichting Dolfinn, Autobedrijf Koelman, Prowin, Verf.NL, Multiparasol, TG Lining, Martin Meerhof, Camping de Boekel, Stam & Stam en diverse anonieme giften.


29-06-2019
Activiteit

Willem de Haas - Fotografie: Jet Vos

Zij steunen de Stichting Vrienden van De Vijfhoek - Word ook donateur!
Lions
Van Leersum van der Ploeg
TdH [strategy + creation]
De Boekel
Lost Boys
Steven Terol Boomverzorging
Stichting Witte Bedjes
Aktie68
GP Groot
Weijdehoeve
Feelgood Festival
Netweters
Lidl
Madurodam
Keer op Keer
Kinderfonds Van Dusseldorp
Pinoccio
NutsOhra
SQR
Iwan Bronkhorst
Inner Wheel Nederland
Theo van Velzen
Rotary International
Politiebond
Junior Kamer Alkmaar
HighLow Rangers
DiFiorentina
NRC Lezersfonds
OBS De Zuidwester
Sof Surfaces
Junior Kamer Heerhugowaard
het Gehandicapte Kind
Prowin
Holland & Barrett
St. Radboud School
Rabobank
Stichting Dolfinn